Katrine og Anders Thorlund-Rejnholdt

“DJ Chrelle var det helt rigtige valg til vores bryllup. Vi havde mange særlige ønsker og en meget blandet smag, men det var ikke noget problem.

DJ Chrelle er virkelig dygtig og kunne på rigtig fin vis flette alle vores ønsker ind, så de ikke ødelagde festens flow.

Han fik alle festens gæster ud på gulvet og holdte godt gang i de mere ihærdige dansere.

Vi kan derfor varmt anbefale DJ Chrelle.”

Katrine og Anders, Køge

Københavns Kommune

“Jeg var blev bedt om at arrangere en fest for Center for Socialpædagogik og Psykiatri i Københavns kommune, en fest for langt over 100 gæster hvor ikke alle kender hinanden og en alders spredning var fra 25 til 65 år.

Der var mange overvejelser bl.a. skal vi have DJ eller band. Ved vores sidste fest havde vi et band. Jeg valgte DJ selvom jeg blev anbefalet et band. Og jeg var rigtig glad for min beslutning.

Vi fik en fest hvor der blev spillet musik som alle havde lyst til at danse og feste til. Der var ikke ét tidspunkt hvor dansegulvet var tomt.
DJ Chrelle havde meget forskelligt musik med, og samtidig et vågent øje for hvad der skete på dansegulvet. Han var også med til at holde gang i den gode stemning generelt, og på de sjove indslag.

Før festen havde Chrelle og jeg været i dialog omkring hvad jeg ønskede af min fest. Chrelle havde spurgt meget ind, så han kunne tune sig ind på det helt rigtige. Jeg følte mig tryg og i professionelle hænder hele vejen.

Hvis jeg skal komme med en mindre klage, så er det at jeg har haft mere ondt i mine dansemuskler og fødder frem for de genkendelige tømmermænd dagene efter.”

Tina Brinkbæk, Københavns Kommune

Architonic

“We were lucky to get one of DK best DJ´s to our event in Copenhagen.

Chrelle is really passionate about music and his job.

Our guests could not get enough of the very varied music and were on the dance floor the entire time.

Chrelle is very easy to work with and he made our event stand out from the rest.

We would definitely recommend DJ Chrelle for all kinds of celebrations and events.”

Architonic, Zürich

Henning Harding

“Jeg var en ung mand, der snart skulle runde et meget skarpt hjørne – 60 år.

Jeg overvejede, hvordan med musik? Noget levende? Søs med guitaren eller en god DJ.

Efter mange overvejelser i en lang periode, tog jeg fat i Chrelle. Det var lidt vanskeligt, at få fat i ham. Han er meget optaget. Det plejer, at være fordi man har travlt, med noget ens hjerte banker for – at lave musik. Og det var det også i Chrelles tilfælde.

Jeg skal lige tilføje, at jeg har anvendt Chrelle ved en tidligere lejlighed og var også der super tilfreds.

Vi fik talt sammen og fandt ud af, hvilke ønsker jeg havde til musik på denne store aften. Rock og heavy dansemusik fra 70 og 80’erne krydret med det bedste af det ’nye’.

Vi er trods alt ikke døde endnu, på trods af at flertallet af gæsterne var 50 og derover.

Chrelle stillede op med sit gear og trykkede den af i adskillige timer.

Jeg syntes, det var super, det gjorde alle min 85 gæster også. Der var mennesker på dansegulvet hele tiden.

Chrelle var i den grad med til at skabe en god fest og en fantastiske stemning fra han gik på.

Mange af gæsterne har siden sagt, at han var et rigtig godt og alsidigt valg og det er jeg selvfølgelig glad for.

At det så ikke var den store overraskelse, at Chrelle er rigtig god til sit job, lod jeg være for mig selv. Jeg kendte ham jo i forvejen.

Jeg kan kun anbefale Chrelle på det kraftigste – til alle aldersgrupper.”

Henning Harding

patricia og jesper bryllup

“Vi benyttede os af Dj Chrelle til vores bryllup og det var helt fantastisk.

Vi havde en uforpligtende møde, hvor vi blev mødt af en meget smilende, udadvendt fyr, med en god humor. Vi kom med de ideer vi havde til vores bryllup og her kunne vi hurtigt fornemme de mange års erfaringer han havde indenfor musikbranchen, fordi Chrelle fik hurtigt sporet sig ind på det vi ønsket.

Chrelle sørgede selv for alt kontakt til stedet hvor det skulle afholdes, hvilket var en kæmpe service. Og da gæsterne kom havde han sat alt sit udstyr op og der blev spillet lounge musik i baggrunden og da dansegulvet åbnet trådte Chrelle virkelig i karakter, hvilket bare satte festen i et højt gear med højt humør.

Chrelle spillede til den lyse morgen og opfyldte så godt han kunne alles ønsker.

Samarbejdet med Chrelle har været helt ubeklageligt, han har været SÅ flexibel og man har hurtigt følt sig tryg, hvilket har en kæmpe betydning.

Det er helt klart ikke sidste gang vi vil bruge Dj Chrelle til en af vores store arrangementer på sigt og vi kan stærkt anbefale ham til alle andre, det fåes ikke bedre”

Jesper og Patricia Axelsen